2013-04-30 10:11:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - komoly kihívás elé állítják

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Több helyen, több embernek kellhet ma megfelelnie, ami még az ön mozgékony természetét is próbára teheti. Estére azonban annál büszkébb lehet magára, ha menni fog. Semmi sem lehetetlen, keressen alkalmat a megvalósításra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napot ugyan munkásabbra tervezte, mégis valami az ágyhoz köti. Remélhetőleg, nem a betegség. A lustálkodás, az elheveredés rá is fér önre. Valamint az is, hogy több törődést követeljen magának. Magától, bárkitől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha fáradtnak érzi magát, akkor itt az idő arra, hogy egy kicsit többet törődik magával. Lehet, hogy éppen úgy, hogy a táplálkozásán változtat. A szilárd ételek most megfekhetik a gyomrát. De azért a levekkel is bánjon óvatosan!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A lelki békéje több, mint irigylésre méltó. Kivéve persze, ha nem csak a felszínen mutatja magát nyugodtnak. Ha azonban a mélyben már túl sok benyelt béka kuruttyol, akkor baj lesz a vége. Néhányat köpjön (mondjon) ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Anyagi gondok aggasztják, és ráadásul úgy érzi, hogy minden terhet önnek kell hordoznia a vállán. Ha azonban senkivel nem osztja meg ezeket a gondolatait, akkor ez nem is fog megváltozni. Ideje lenne kimondania, hogy mi hol fáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A délelőttje még jól telik, de a délután már megsűrűsödhetnek a gondjai. Semmit sem lehetetlen azonban elvégeznie, főleg, ha a rutinfeladatokat idejében elvégzi. Ez esetben különösen elégedett lehet estére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Komoly kihívás elé állítják önt a csillagok. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheti, hogy sikerül rájönnie valamire, vagy felfedeznie magában egy rejtett képességét, tulajdonságát. De ne akarjon mindent egyszerre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon hatalmas lendülettel veti bele magát a munkájába. Habár a környezete ebben nem mutatkozik partnernek, önt most még az sem zavarja, ha magányosan kell munkálkodnia. Legalább van alkalma önállóan kidolgozni a gondolatait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy látja, hogy egyedül képtelen a boldogulásra. Azonban mégis néha szüksége van a magányra, hogy magára találjon. Néha meg a másféle emberek társaságára. Hogy más szemekben pillantsa meg énjét. Így felfedezheti egy új oldalát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megoldhatatlannak tűnő problémával kell szembenéznie, amitől megretten. A helyzet azonban korántsem olyan borzasztó, mint azt ön vélné. Adjon magának alkalmat arra, hogy bizonyítson: ne féljen kipróbálni magát új helyzetekben!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kevesebbet aludt, vagy többet ivott a kelleténél. Mindkét esetben előfordulhat, hogy a társa elégedetlen lesz önnel. A veszekedés helyett próbálja meg belátni végre, hogy miben is van neki igaza. Ne hanyagolja el a társát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyén nyugalom, és meglepetés-mentes időszak várja. Jó hangulatban telik a napja, még énekelni is kedve támadhat. Ezzel sokakat meglep, de jó szokást teremthet. Este akár már táncolhat is, ha úgy hozza a sorsa.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: